مزایای میلگرد کوپلر چیست
مزایای میلگرد کوپلر پیوسته چیست
کاهش تراکم میلگردها
تراکم در هنگام همپوشانی میلگردها رخ می دهد زیرا نسبت فولاد به بتن دو برابر می شود. این امر باعث می شود قرار دادن و متراکم کردن بتن چالش برانگیز شود که می تواند به طور قابل توجهی بر یکپارچگی سازه ای سازه نهایی تأثیر بگذارد. استفاده از کوپلرهای میلگرد این مشکل را برطرف می کند.
بدون وابستگی به بتن اطراف
ظرفیت انتقال بار در اتصالات روی هم قرارگرفته (اتصالات لب به لب) به طور قابل توجهی به چسبندگی بتن اطراف بستگی دارد.
بنابراین، تخریب یا تراکم نامناسب می تواند بر عملکرد اتصال (وصله) تأثیر بگذارد.
هنگامی که دو میلگرد با استفاده از کوپلر میلگرد به عنوان یک واحد پیوسته عمل می کنند، برای انتقال بار نیازی به بتن نیست و این امر باعث افزایش کامل مقاومت کششی می شود.
حفظ سلامت قالب
قبلاً، تهیه میلگردهای آویز با بیرون زدن از قالب، مشکلات زیادی به وجود میآورد.
این مشکلات شامل خطرات ایمنی ناشی از میلگردهای بیرون زده، نیاز به سوراخهای از پیش حفر شده دقیق در قالبهای چوبی، فرآیند زمانبر حفر سوراخ در بتن و پر کردن آن با رزین و موارد دیگر میشد. استفاده از رابط میلگرد برای اتصال میلگردهای آویز، همه این چالشها را از بین میبرد.
کاهش هزینه
استفاده از اتصالات میلگرد در پروژههای ساختمانی، مصرف فولاد را به طور قابل توجهی کم میکند. این موضوع به نوبه خود، ضایعات و هزینههای اضافی میلگرد را تا 40 درصد کاهش میدهد. همچنین ثابت شده است که اتصالات میلگرد، زمان ساخت و ساز و مقدار میلگرد مورد نیاز را به طور قابل توجهی پایین میآورد.
کمک به پایداری و استحکام
ساختمانهای بتن آرمه در مرحله ساخت، حجم زیادی بتن و میلگرد را به کار میگیرند.
نکته قابلتوجه اینجاست که میلگرد، در مقایسه با سایر مصالح ساختمانی، بیشترین میزان دیاکسید کربن (CO2) را به ازای هر واحد وزن تولید میکند.
جالب است بدانید که میزان CO2 تولیدی میلگرد، حدود 9.2 برابر بیشتر از بتن است!
خوشبختانه، با استفاده از کوپلرهای مکانیکی میلگرد، میتوان به طور قابلتوجهی این میزان CO2 را کاهش داد.
در واقع، استفاده از کوپلرها در مقایسه با روش سنتی وصله اورلپ، حداقل تا بیش از 80 درصد از انتشار CO2 میکاهد.
استفاده از کوپلرها برای اتصال میلگردها، فواید دیگری نیز به همراه دارد. این روش نه تنها ساختمانی سبزتر و سبکتر را به ارمغان میآورد، بلکه امکان بهینهسازی کار میلگرد و دستیابی به اهداف پایداری پروژه را نیز فراهم میکند.